dimecres, 14 de novembre del 2012

Treball en equip

Sens cap dubte, el grup obrigado, fins ara, ha sabut treballar en equip, i açò és resultat de moltes coses, entre elles, sens dubte, de l'adopció d'uns acords inicials ben treballats.

Els acords inicials han estat interioritzats per tots nosaltres i s'han convertit en un punt de referència per a la conducta individual de cadascú quan ens posem a treballar tots junts. Ens connectem tots els dies de forma habitual, excepte en ocasions puntuals en les quals solem avisar; treballem de manera asincrònica, amb més lentitud però més segurs (no vull pensar com hauria quedat l'embolic del blog si ho haguérem fet de forma sincrònica), responem d'una manera suficientment àgil la majoria de les vegades i de moment no hem tingut que encarar cap imprevist que suposara l'activació de la figura del suplent.

Les actituds amb les que estem afrontant el treball són bones, especialment pel que fa al respecte i a l'ajuda. Cadascú deixem en el grup la nostra aportació, sovint en funció de les qualitats o gustos personals. Josep Antoni sol ser un font d'idees i explota per al grup la seua capacitat per a suggerir nous camins, Mar és una organitzadora de naixement  amb una gran capacitat de treball, Raquel ens ofereix la seua capacitat de recapitulació i síntesi que tan necessària és en aquestos processos, i, Josep Manuel sol trobar-se bé desenvolupant els continguts i tirant del fil de l'argumentació.

Però no tot és de color rosa, també hi ha algunes coses que poden millorar-se. El procés de creació i de treball del blog està fent-se més dur del que es preveia, i potser ens ha faltat completar la informació que teniem per a treballar aquesta eina.

  

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord amb en Josep Manuel sobre la importància que han tingut els acords inicials per al nostre treball. Ens han servit de base per començar a funcionar com a grup.
    També és cert que ens queden força coses per millorar, però és normal que trobem dificultats, ja que ens enfrontem a un entorn d'aprenentatge nou i també a unes eines que desconeixíem, com és el cas del Zotero. Segur que a poc a poc anirem superant els entrebancs i millorant el nostre funcionament com a grup.

    ResponElimina