dimecres, 28 de novembre del 2012

Informació

Sens dubte, en la fase tercera, la informació va a ser el nucli temàtic. En aquesta fase, a hores d’ara, ja hem analitzat la informació recollida gràcies a les cerques desades a Zotero i hem fet resums de cada text amb les idees principals per tal de poder abastar el volum important d’informació arreplegada i de fer-nos una idea sobre la validesa de la nostra estructura de wiki provisional.

Però queden més tasques per fer. Una vegada decidim la qüestió sobre si mantenir o canviar l’estructura de la wiki, ens quedarà la tasca central d’aquesta fase: la redacció dels continguts de la wiki. La dificultat d’aquest repte s’agreuja més si considerem que aquesta redacció ha de ser col·laborativa i grupal; es a dir, que no val que el membre més dotat per a la confecció de textos s’encarregue d’aquesta feina ni que cadascú faça individualment la seua porció de wiki; es tracta de que tothom ho redacte tot.

Com que la col·laboració és un dels aspectes forts dels membres, segur que, en aquest moment del projecte, el grup se’n reeixirà en aquest repte.


1 comentari:

  1. Bona nit.
    Per sort, crec que la qüestió informativa entre nosaltres ha anat "in crescendo", però ja era d'esperar que el fet de treballar en equip ens ocasionaria moltes sorpreses. Si la tria bibliogràfica a zotero per cada membre del grup ja va ser més o menys encertada, pensant en el nucli de la pregunta del projecte i la seva posterior selecció, el fet de la redacció en comú (tal com dius) no deixa de ser un altre novetat, de la que ens hem d'habituar i, crec que com en la majoria de situacions en aquesta assignatura, es tracta de saber repartir les habilitats amb molta paciència i consens.

    Salut
    Josep Lázaro

    ResponElimina