dijous, 29 de novembre del 2012

Planificació i gestió del projecte

Si bé es cert que el final de la segona fase va ésser prou intens i que l'allargament del plaç d'entrega de la PAC es va fer necessari, els objectius, al menys en un important percentatge, es van complir. Però, com que no podem pensar en nous allargaments dels terminis d'entrega ni ens convé suportar de nou l'estrès de l'acumulació de tasques en els dies finals, caldrà fer un seguiment més acurat de la planificació marcada des d'un principi. 

El coordinador és qui tindrà la responsabilitat de fer eixe seguiment i, en cas d'ésser necessari, proposar una revisió de la planificació o acceptar la proposta d'un company en el mateix sentit. 

Respecte a la planificació de la tercera fase és possible que haja que adaptar-la a les nova circumstància del treball col·laboratiu, la qual cosa fa pensar en què, en lloc de traslladar a la wiki uns continguts treballats abans en altres àmbits, el què hi haurà que fer és treballar-los a la wiki directament.

La planificació esdevé fonamental en aquesta fase caracteritzada per la gestió i el tractament de la informació, i pel treball col·laboratiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada