diumenge, 4 de novembre del 2012

ACORDS


- Freqüència de connexió:
Intentar una connexió diària o a cada 2 dies com a màxim. Decidim realitzar el treball de manera assíncrona, cadascú es connectarà quan li vagi millor.
De manera puntual, el coordinador de cada PAC podrà convocar reunions sincròniques uns dies abans de l’entrega, per acabar de consensuar algun tema que no s’hagi pogut enllestir a l’àrea de debat.

- Freqüència per a respondre els missatges:
Intentarem ser el màxim d'àgils possible davant de qualsevol pregunta exposada per qualsevol membre del grup, ja que per ell pot ser de rellevant importància per continuar treballant.

- Imprevistos:
Qualsevol canvi o contratemps que pugui sorguir un cop pactats tots aquests punt s'ha de comunicar al Grup de Treball, i més si es tracta d'una absència de varis dies. Si no es comuniqués, podria considerar-se una falta greu que comportaria un perjudici per als companys i en definitiva una pèrdua de confiança.
En el cas que algun company avisi que no pot realitzar les seves tasques per algun motiu, el coordinador avisarà al suplent, i aquest se´n farà càrrec.

- Com s´actua en el cas que algú desaparegui molts dies seguits sense saber-ne el motiu o no s´impliqui prou en l´activitat o l´abandoni a la meitat:
Davant de qualsevol adversitat personal, mantenir la calma, comentar el problema entre tots. Intentar resoldre el problema de la forma més humana possible, i si la qüestió per part nostra resulta impossible de resoldre, comunicar-li tot seguit al Jordi Ros.

La Raquel ja avisa que entre finals d´octubre i principis de novembre estarà una setmana absent. La resta del grup ens comprometem a anar tirant endavant amb el projecte sense ella aquests dies. La Mar assumirà, durant aquest periode, les tasques que hagi de fer la Raquel.

- Actituds fonamentals que hem de tenir en el treball en equip en entorns virtuals:
Ni més mi menys, a part de les que ja hem analitzant del Pla Docent, les que estem oferint en aquesta primera fase. Tot i que hem de millorar la dinàmica de treball, degut a que estem en el periode inicial, existeix una correspondència mútua de tots els valors: respecte, transparència, consideració, etc. Tot el demés ho millorarem amb l'experiència.

Si voleu, podeu consultar els nostre document d'acords.
 

1 comentari:

  1. Com us vaig comentar, entre finals d'octubre i principis de novembre m'hauria d'absentar. Finalment tot s'ha endarrerit. Definitivament, si no hi ha canvis abans, m'absentaré a partir d'aquest divendres 16.

    Moltes gràcies per la vostra comprensió.

    ResponElimina