dimarts, 13 de novembre del 2012

Comunicació a la xarxa

En començar l'assignatura vam estar debatent entre els membres del grup Obrigado sobre quina seria la freqüència de connexió, com es faria la presa de decisions i com gestionaríem el temps del que disposem. Vam veure que tots anem força curts de temps, i que calia organitzar-nos de tal manera que l'aprofitéssim al màxim i de la manera més eficient possible. Vam arribar a uns acords de comunicació a la xarxa i els vam plasmar al document Acords inicials, que va ser consensuat per tots.

Sobre la freqüència de connexió, al començament vam tenir dificultats en decidir si només treballaríem de forma asíncrona, o si establiríem alguna trobada setmanal sincrònica. Finalment vam decidir provar de tirar endavant el projecte comunicant-nos exclusivament amb connexions asíncrones.

Cada membre del grup es conecta cada dia a la plataforma, o com a màxim cada dos dies. Quan un de nosaltres ha d'absentar-se un dia ho comunica als companys, perquè ho sàpiguen. Generalment utilitzem la bústia per aquests comunicats.

L'espai de debat ha estat una bona eina que utilitzem dia a dia per a la comunicació entre nosaltres. Dins hi tenim les carpetes organitzades per temes, i això ajuda a anar debatent de manera ordenada i ens permet treballar simultàniament diverses parts de les PACs.

Quan hem de prendre alguna decisió important, en parlem a l'espai de debat i posem al títol del missatge "Decisió:...". Així tots sabem que és un tema que tanquem, que deixem com a enllestit.



1 comentari:

  1. Com administrador d'aquesta Pac2 haig de dir que la comunicació entre el membres del grup ha estat força fluida i quotidiana, tot i que l'allau d'intruccions a seguir ha pogut crear en alguns moments situacions contradictories.M'ha sobtat satisfactoriament com hem anat construint dos línies de treball paral·les, però amb un mateix sentit, el rumb per una mateixa causa.

    ResponElimina