diumenge, 25 de novembre del 2012

Tecnologia digital

En aquesta PAC 3 estem continuem utilitzant les eines que ens van servir per a avançar en el nostre projecte en la fase anterior.

Per una altra banda, ja ens sentim més confiants en l'ús del blog que vam crear, i ens està sent relativament senzill anar-lo utilitzant com a diari de grup. Ara que ja en coneixem més el seu funcionament és més f'acil per tots treballar-hi.

El plat fort d'aquesta PAC és l'ús de la Wiki, ja que és la nostra principal eina de treball per a l'el·laboració del projecte que estem fent. Mica en mica anem descobrint com utilitzar-la correctament i com anar donant-li la forma que volem. Hem après a fer una còpia de seguretat i això ens ha donat confiança, també, i ens ha fet la perdrela por a equivocar-nos.
Encara ens resten, però, algunes qüestions per aprendre, com són l'ús d'algun widget.

Per un altre costat, es proposa que, les persones que vulguem, elaborem un gràfic amb el programa Excel, o bé amb el Calc. Això serà, sens dubte, un altre repte d'aquesta PAC 3.

1 comentari:

  1. Sens dubte, l'escull que fou el Blog durant la fase 2 ha quedat superat en gran part i tothom del grup sap treballar dins del blog per damunt d'un cert nivell, alguns prou per damunt. Si bé el blog, per a mi, ha estat la part més complicada d'aquest projecte, també he de dir que ara sent una especial satisfacció quan treballe amb ell i vaig aprenent els seus mecanismes.

    El treball a la wiki està ensenyant-nos a treballar col·laborativament, a que varies persones o autors creen un sol objecte intel·lectual: el nostre projecte. L'ús de widgets encara no l'hem encetat, primer caldrà informar-se per tal de conèixer-lo.

    L'elaboració del gràfic amb Excel o Calc em té encuriosit. Es tracta d'una activitat voluntària, però que serà interessant de treballar si tenim en compte l'ample ús que es fa d'aquestes eines de treball digital.

    ResponElimina