dissabte, 10 de novembre del 2012

Tecnologia digital

 
El projecte virtual ens permet familiaritzar-nos en l'ús del zotero, un gestor bibliogràfic que ens permet emmagatzemar i compartir  les cerques que haurem de seleccionar per així poder desenvolupar el projecte amb garanties d'èxit. A més a més també ens permet crear i gestionar un blog, fer entrades, treballar en equip, crear diferents usuaris sense tenir un mateix perfil, planificar entrades seguint les directrius de la PAC,etc. Seguidament entrarem en una altre fase de treball en la Pac on tindrem la possibilitat de crear un wikiespai que ens permetrà compartir documents, imatges, videos, presentacions, enllaços i  altres tipus de contiguts d'una manera més àgil que el blog, ja que tots els membres que formem el grup podrem crear, esborrar, modificar contiguts de forma col·laborativa i més immediata que en la dinàmica o ús del blog o de l'espai debat del grup de treball.



1 comentari:

  1. Tots som conscients de les dificultats tecnològiques però a la vegada ens n'adonem que són una eina fonamental avui en dia.
    Podem constatar que actualment són força útils i cal saber utilitzar-les amb cura.
    Un avantatge que caldria destacar és que quan sorgeixen problemes digitals normalment, per no dir quasi sempre, tenen solució. Ningú ho sabem tot, però tot és questió de ficar-s'hi i anar provant i remenant.
    En un grup de treball amb aquestes eines el treball conjunt es complementa. Les dificultats que té un membre poden ser fàcilment resoltes pel seu company i allò que per a algú resulta un entrebanc, per a un altre és òbvi.
    És molt interessant aprendre la tecnologia digital, pas a pas i resolent les dificultats a mesura que van sorgint.

    ResponElimina