diumenge, 4 de novembre del 2012

OBJECTIUS I CRITERIS DE CERCA

Tema del projecte: Anàlisi de l'opinió i obra de quatre escriptors emigrats que cerquen uns trets literaris específicament europeus.

Explicació del tema del projecte: La idea és recollir l'opinió d'uns escriptors que han creuat la frontera cultural que separa el món europeu del no europeu, amb la intenció d'obtenir alguna resposta d'ells que han viscut de primera mà el bot cultural. Experts en la creació de literatura i dotats d'eixa clarividència que sol acompanyar als literats, ens contaran les seues opinions autoritzades i/o trobarem en les seues obres, la postura que ells han adoptat sobre aquesta qüestió que ara ens preocupa: si, analitzada una obra, aquesta té uns trets literàris que podem pensar que són europeus. En altres paraules, del que es tracta és de preguntar a alguna gent que s'ha enfrontat a aquesta qüestió en la seua vida i en la seua obra, i veure quina resposta han donat: potser tots la mateixa, potser diverses, potser no hi ha resposta.

Podeu consultar aquí els nostres objectius i criteris de cerca.

1 comentari:

  1. La meua estratègia de cerca per tal de trobar informació començarà per intentar trobar si l'escriptor que m'ha tocat analitzar té alguna pàgina oficial pròpia des de la qual anar buscant els textos que m'interessen i, si aquesta opció no és possible, començar amb una enciclopèdia electrònica com la Wikipèdia per tal de trobar informació més general des de la que tirar del fil.

    ResponElimina