dissabte, 1 de desembre del 2012

Actitud digital cívica

Les actituds de la gent del grup, de la Raquel, la Mar, el Josep Antoni i el Josep Manuel, en la redacció dels missatges dels correus electrònics, de les entrades del blog i dels apartats de la wiki, estan essent, en general, correctes i cíviques, al menys fins el què s'ha fet fins ara, i segur que continuarà en el futur i es reflectirà en el producte final del projecte.

La correcta citació de les fonts emprades ens allunya del plagi, i a banda de les advertències que Jordi Ros ens ha fet, hi ha que dir que tots els membres del col·lectiu "obrigado" som molt conscients d'elles i que treballarem per dur-les a la pràctica. Potser, com que tenim limitat el nombre de paraules que podem fer servir a la wiki, hi haurà que acordar un sistema de citació breu que no ens menge massa paraules.

M'agradaria subratllar el fet que la nostra comunicació, la d'entre els membres del grup, està sent molt efectiva i molt sostenible. L'efectivitat es deriva d'escriure bé els missatges i els textos, de definir-los bé amb els temes i assumptes, i, d'identificar-los bé amb la signatura de qui és l'autor. La sostenibilitat de la comunicació va molt lligada a les bones pràctiques en l'enviament de fitxers adjunts, i, nosaltres solem seguir la majoria d'aquestes en la major part de les nostres comunicacions.

Però no tot és de color rosa: es pot millorar. Potser podríem fer un ús més intensiu de l'enllaç d'hipertext al blog, potser a vegades no refem el tema del missatge en els debats, potser hi ha aspectes que se'ns escapen. Però estem aprenent, i sens dubte, els defectes els anirem superant.







Publicat per Raquel 

1 comentari:

  1. Estic completament d'acord amb el que has comentat, mica en mica estem aconseguint que la comunicació entre nosaltres sigui més efectiva i, per tant, el temps que dediquem al projecte del grup rendeixi més.
    També comparteixo la opinió que esmentes, sobre l'ús de l'hipertext al blog, que podria ser major.

    ResponElimina