dimarts, 25 de desembre del 2012

Planificació i gestió del projecte

En aquesta darrera fase del projecte, la planificació i gestió s'han centrat en acabar de polir totes aquelles qüestions que ens ha esmentat en Jordi Ros.

La coordinació l'ha assumit una companya que havia estat ausent durant un temps, per motius sobradament justificats, que tots coneixíem. Això ha fet que, per ella, fos una mica feixuc "aterrar", posar-se al dia de com anava el projecte i alhora coordinar-nos com a equip. D'altra banda, les dates no han ajudat gaire, perquè un dels companys té el pic de feina de tot l'any en aquesta època, i jo estic fent una mudança. Però mica en mica tot s'ha anat posant a lloc i amb l'ajuda de tots els companys, hem anat avançant.

Molts dels aspectes sobre els que estem treballant aquests dies són qüestions més formals, perquè el nostre projecte sigui presentat com cal, amb un aspecte polit i el rigor d'un treball universitari. Estem acabant d'afegir, per exemple, algunes referències a peu de pàgina que ens mancaven; també estem especificant més al Zotero l'estratègia i el procés de cerca que vam utilitzar.

Ara ens restarà, doncs, acabar de polir alguns elements, presentar i defensar el projecte, i després fer una anàlisi crítica d'un dels projectes (individualment).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada